Het Museum

Jachtmuseum1

Samenwerking met Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen

Het Nederlands Jachtmuseum heeft zijn collectie ondergebracht in het prachtige kasteel Doorwerth, een trots bezit van Geldersch Landschap en Kasteelen.

Tentoonstellingen en publieksactiviteitenzijn onderdeel van de totale presentatie in het kasteel.

Omdat in kasteel Doorwerth ook de nationale bosbouwcollectie is ondergebracht, worden hier de thema’s kasteel, jacht en bosbouw samengebracht in een blik op de geschiedenis van het beheer van kasteelen en landgoederen.

Steun het Nederlands Jachtmuseum en wordt Vriend!

Kleine musea moeten het meer en meer zonder subsidie stellen. Donateurs zijn daarom van doorslaggevend belang voor het voortbestaan van ons museum.

Voor slechts € 20,- per jaar bent u Vriend van het Nederlands Jachtmuseum.
(Vrienden van het Jachtmuseum hebben op vertoon van hun pas met één introducé, gratis toegang tijdens de reguliere openingstijden)